webshop in landelijke woondecoratie

Spannend! We zijn volop bezig met het maken van onze eigen webshop en we hebben er zoveel zin in. Het gevoel iets nieuws op poten te zetten waarvan we niet weten hoe het zal uitdraaien, doet ons popelen van ongeduld. 

Zoals jullie al konden lezen, willen we erg graag onze eigen showroom openen. Maar dat loopt niet altijd van een leien dakje. Omdat we zo ongeduldig zijn om jullie al te kunnen helpen, besloten we een webshop te openen. Volledig gericht naar landelijke decoratie. We verwachten de webshop online te kunnen zetten in juli 2018. Nog heel eventjes geduld dus.

Wat kan je verwachten in onze webshop? Het antwoord is simpel: Alles om je landelijke woning te decoreren! We verkopen meubelen zoals boomstamtafels, kasten (ook op maat gemaakt). Maar ook de echte hebbedingetjes zoals kruiklampen, mooie vazen en windlichten. Kortom, alles wat je hartje begeert. 

Alles wordt aan huis bezorgd, maar het kan ook afgehaald worden in ons atelier te Knesselare. Jullie zijn van harte welkom om de decoratie of meubelen te komen bekijken. Wel graag een afspraak maken zodat we er zijn voor jullie en voldoende tijd kunnen vrijmaken. We willen jullie namelijk op jullie wenken bedienen. 

Hierbij al een foto als preview.

 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord