Exterieur

Creaties Buysse maakt  uw bijgebouw op maat volgens de oude ambachtelijke technieken. De bijgebouwen kunnen vervaardigd worden uit het materiaal naar uw keuze.

Het eikenhout dat we gebruiken is duurzaam en van een hoge kwaliteit. Onze bijgebouwen zijn multifunctioneel: Eiken bijgebouw, poolhouse, carport, guesthouses of een overdekt terras, outdoor living room,...

Wij kunnen uw bijgebouw ontwerpen, maar wij vervaardigen ook het bijgebouw getekend door uw eigen architect.

Onze werkwijze is doordacht en al jaren lang een succesformule:

Stap 1

Het gebouw dat u voor ogen heeft, wordt uitgetekend op maat. Via de schetsen kunt u zich een beeld vormen van hoe het gebouw er zal uitzien. De tekening kan ook gebeuren door een architect die u zelf kiest.

Stap 2

Nadat de plannen goedgekeurd zijn, moeten de voorbereidende grondwerken gedaan worden en moet een plateau in beton gegoten worden. Ook hier kan u zelf voor een eigen gekozen firma kiezen, maar ook wij kunnen u daarbij helpen. Op het plateau wordt het skelet van uw gebouw op de ambachtelijke wijze opgetrokken. Het gebouw staat op arduinen sokkels, tegelpannetjes en/of op een gemetst muurtje.

skelet
optrekken skelet

Stap 3

Na het optrekken van het skelet kunt u kiezen welke materialen u wilt gebruiken voor de aankleding van uw gebouw. De planchetten worden met tand en groef of in rabatverband bevestigd. Het onderdak kan in verschillende materialen. Het kan ook geïsoleerd worden indien u dat wenst.

Stap 4

Na de bekleding wordt er aandacht besteed aan de persoonlijke touch die jullie aan het gebouw willen geven. Dat kan bvb. een ossenoog zijn, dat geeft een mooie look aan het geheel, een zoldertje kan handig zijn als extra opbergruimte,… Alles is mogelijk!

ossenoog
ossenoog

Stap 5

Het dak wordt waterdicht gemaakt, en kan naar wens geïsoleerd worden.
De dakbekleding geeft de uitstraling aan het gebouw. U kan hiervoor kiezen uit verschillende mogelijkheden zoals:

  • bourgondische tegelpannen
  • boomse pannen
  • ceder pannen
  • rieten dakbekleding
  • u kan kiezen voor nieuwe dakpannen, maar ook oude dakpannen geven uw gebouw een mooie uitstraling.

Ook voor de dakgoten kan u zelf kiezen welk materiaal gebruikt wordt. Dit wordt meestal in hetzelfde materiaal als de woning gedaan, maar u hebt uiteraard zelf de keuze.

bourgondische tegelpannen

Stap 6

Deuren, ramen en poorten maken we zelf in ons atelier in de verschillende houtsoorten zoals eik, afromosia en padouk. Ook gietijzeren ramen zijn een mogelijkheid. We kunnen u ook helpen bij de grondplaat, terrassen, vloeren, verlichting en andere aankleding zoals decoratie. We bieden de klant graag het totaalplaatje aan.

Stap 7

We proberen de projecten in een zo beperkt mogelijke tijdspanne uit te voeren. Gelieve ons wel tijdig te contacteren, zodat we zeker op tijd kunnen beginnen. We bespreken graag alles met de klant, zodat u het gewenste eindresultaat verkrijgt. Daarom vinden we een goede communicatie erg belangrijk. Een tevreden klant is er immers twee waard!
 

Maak een afspraak

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord